HaarLab Nederland
Haaruitval te lijf met Nihafor

Nihafor stopt haaruitval - stimuleert nieuwe haargroei - zonder dure operatiesHome

Haaruitval

Nihafor

Onderzoek

Behandelmethoden

Vraag en antwoord
PrivacyFavorieten

Over HaarLab

Contact


Behandelmethoden

Het HaarLab heeft vijf behandelprogramma's samengesteld, waarvan vier voor mannen en n voor vrouwen met klassieke, erfelijke haaruitval (alopecia androgenetica). Voor meer informatie over de verschillende bestanddelen van de pakketten, verwijzen wij naar de Vergelijkende Analyse van de verschillende middelen. Over Nihafor is extra uitgebreide documentatie beschikbaar.

 • Nihafor basisbehandeling
 • Alopesan 400
 • Nihafor + Alopesan 400
 • Nihafor voor vrouwen


  Nihafor basisbehandeling

  NihaforInhoud
 • 90 dagen dosis Nihafor

  Toepassing
  Bij alle vormen van erfelijke haaruitval bij mannen en vrouwen. Met name geschikt voor mannen en vrouwen die nieuwe haargroei willen.

  Dosering
 • Nihafor, 1x daags 1 capsule na het ontbijt heel doorslikken

  Zodra het gewenste haarvolume is bereikt, kan de dosering van Nihafor worden teruggebracht tot 1 capsule per week.

  Kosten
  De Nihafor basisbehandeling kost 125,- exclusief verzend- en rembourskosten 11,50. Het pakket volstaat voor drie maanden behandeling. Stuur geen geld, u betaalt rechtstreeks aan de besteller van TPG Post als het pakket wordt bezorgd. Bij afwezigheid kunt u het pakket op het postkantoor ophalen en betalen. Bestellingen vanuit het buitenland kunnen onder meer worden betaald met creditcard en soms (zoals vanuit Belgi) via een gewone bankoverschrijving.

  Bestellen
  U kunt de Nihafor basisbehandeling bestellen via het bestelformulier aan de rechterzijde van deze pagina's.


  Alopesan 400
  Alopesan 400+Alopesan 400

  Inhoud
 • 90 dagen dosis Alopesan 400 (= 2 kuren)

  Toepassing
  Bij erfelijke haaruitval vanuit de kruin en de voorkant van het hoofd ('inhammen'). Alleen voor mannen. Geschikt voor mannen die haaruitval willen voorkomen en nieuwe haargroei willen stimuleren. Remt het DHT-hormoon.

  Dosering
 • Alopesan 400, 2x daags 1 capsule na de maaltijd heel doorslikken

  De dosering van Alopesan 400 kan niet worden teruggebracht.

  Kosten
  Een 90-dagen dosering Alopesan 400 (twee verpakkingen) kost 98,- exclusief verzend- en rembourskosten 11,50. Het pakket volstaat voor drie maanden behandeling. Stuur geen geld, u betaalt rechtstreeks aan de besteller van TPG Post als het pakket wordt bezorgd. Bij afwezigheid kunt u het pakket op het postkantoor ophalen en betalen. Bestellingen vanuit het buitenland kunnen onder meer worden betaald met creditcard en soms (zoals vanuit Belgi) via een gewone bankoverschrijving.

  Bestellen
  U kunt het Alopesan 400 pakket bestellen via het bestelformulier aan de rechterzijde van deze pagina's.


  Nihafor + Alopesan 400

  Nihafor+Alopesan 400+Alopesan 400

  Inhoud
 • 90 dagen dosis Nihafor
 • 90 dagen dosis Alopesan 400 (2 kuren)

  Toepassing
  Bij erfelijke haaruitval vanuit de kruin en de voorkant van het hoofd ('inhammen'). Alleen voor mannen. De combinatie van Nihafor en Alopesan 400 zorgt dat de negatieve, hormonale invloed op de haargroei wordt gestopt en het haarzakje en de haarwortel optimaal worden gevoed. Geschikt voor mannen die reeds te kampen hebben met haaruitval en nieuwe haargroei willen ontwikkelen. Bij de meeste gebruikers leidt dit pakket tot het beste resultaat.

  Dosering
 • Nihafor, 1x daags 1 capsule na het ontbijt heel doorslikken
 • Alopesan 400, 2x daags 1 capsule na de maaltijd heel doorslikken

  Zodra het gewenste haarvolume is bereikt, kan de dosering van Nihafor worden teruggebracht tot 1 capsule per week. De dosering van Alopesan 400 kan niet worden teruggebracht.

  Kosten
  Het pakket Nihafor + Alopeasn 400 kost 205,- exclusief verzend- en rembourskosten 11,50. Het pakket volstaat voor drie maanden behandeling. Stuur geen geld, u betaalt rechtstreeks aan de besteller van TPG Post als het pakket wordt bezorgd. Bij afwezigheid kunt u het pakket op het postkantoor ophalen en betalen. Bestellingen vanuit het buitenland kunnen onder meer worden betaald met creditcard en soms (zoals vanuit Belgi) via een gewone bankoverschrijving.

  Bestellen
  U kunt Nihafor + Alopean 400 bestellen via het bestelformulier aan de rechterzijde van deze pagina's.


  Nihafor voor vrouwen

  Regain

  Inhoud
 • 90 dagen dosis Nihafor

  Toepassing
  Bij erfelijke haaruitval bij vrouwen.

  Dosering
 • Nihafor, 1x daags 1 capsule na het ontbijt heel doorslikken

  Zodra het gewenste haarvolume is bereikt, kan de dosering van Nihafor worden teruggebracht tot 1 capsule per week.

  Kosten
  Nihafor voor vrouwen kost 125,- exclusief verzend- en rembourskosten 11,50. Het pakket volstaat voor drie maanden behandeling. Stuur geen geld, u betaalt rechtstreeks aan de besteller van TPG Post als het pakket wordt bezorgd. Bij afwezigheid kunt u het pakket op het postkantoor ophalen en betalen. Bestellingen vanuit het buitenland kunnen onder meer worden betaald met creditcard en soms (zoals vanuit Belgi) via een gewone bankoverschrijving.

  Bestellen
  U kunt Nihafor voor vrouwen bestellen via het bestelformulier aan de rechterzijde van deze pagina's.  Home | Haaruitval | Nihafor | Onderzoek |
  Behandelmethoden | Vraag en antwoord
 • Bestelformulier

  Vult u s.v.p. onderstaande gegevens volledig in. Uw bestelling ontvangt u binnen een week thuis. (Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland)
  Klantnummer (indien bekend)

  Voornaam

  Achternaam

  Man Vrouw
  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer

  Emailadres

  Ik bestel:
  Nihafor 125
  2x Alopesan 400 98
  Nihafor + 2x Alopesan 400 205
  Nihafor voor vrouwen 125

  Alle pakketten zijn afgestemd op een behandelperiode van drie maanden.

  De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief 11,50 verzend- en rembourskosten. Stuur geen geld. U betaalt bij ontvangst van uw pakket aan de besteller van PostNL. Indien u afwezig bent kunt u het pakket afhalen en betalen bij het postkantoor. Dit geldt alleen voor zendingen in Nederland. Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland.

  Opmerkingen


  Privacy statement
  Copyright 2001-2014