HaarLab Nederland
Haaruitval te lijf met Nihafor

Nihafor stopt haaruitval - stimuleert nieuwe haargroei - zonder dure operatiesHome

Haaruitval

Nihafor

Onderzoek

Behandelmethoden

Vraag en antwoord
PrivacyFavorieten

Over HaarLab

Contact


Nihafor - productinformatie

Samenvatting
Nihafor stopt haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei binnen zes maanden. Onderzoek wijst dat uit. De kosten van gebruik zijn circa Ä 45,- tijdens de behandeling en op lange termijn ongeveer Ä 6,50 per maand (onderhoudsdosering). Nihafor is gemakkelijk en rechtstreeks te bestellen bij HaarLab Nederland. CliŽnten kunnen via de site gratis advies vragen.


NihaforAchtergrond
Nihafor gaat haaruitval tegen en stimuleert nieuwe haargroei. Nihafor is samengesteld uit diverse ingredienten, waarvan sinds lange tijd bekend is dat zij heilzaam zijn voor de schedelhuid, de kwaliteit van het haar en bevorderlijk voor hernieuwde haargroei. De afzonderlijke ingredienten worden in verschillende culturen al eeuwenlang toegepast. HaarLab Nederland onderzocht volkeren, bij wie haaruitval niet of in veel mindere mate voorkomt dan in Westerse landen. De resultaten daarvan werden gecombineerd met de meest recente wetenschappelijke inzichten over haaruitval en haargroei.

De combinatie van die twee factoren heeft geleid tot een uitgebalanceerde samenstelling van ingrediŽnten, die geproduceerd wordt volgens een zeer fijngevoelige procedure.

De werking van Nihafor
Nihafor werkt uitsluitend bij erfelijke kaalheid en haaruitval. Haaruitval als gevolg van ziekte of medicijngebruik is niet te behandelen met Nihafor. Hiervoor zijn soms wel, soms geen behandelmethoden. Vraag uw huisarts of dermatoloog naar de mogelijkheden.

Een combinatie van reinigende (Viola tricolor, Urtica dioica, Arctium lappa) en voedende bestanddelen verstevigen het haar en laten het opnieuw en homogeen groeien (Fucus vesiculosus, Triticum aestivum, Bamboe silica). Hierbij ondersteunt zink de hormonale regulering van deze processen.

Nihafor werkt al binnen drie maanden. Indien Nihafor dagelijks wordt ingenomen met een glas water, bij voorkeur na het ontbijt, wordt haaruitval in de eerste anderhalf tot drie maanden tot stilstand gebracht. In de periode daarna (drie tot zes maanden) begint de eerste nieuwe haargroei op gang te komen.

Einde zesde maand: belangrijk meetmoment
Het einde van de zesde maand is een belangrijk meetmoment. Als u na zes maanden nog steeds overmatig veel haar verliest, dan is Nihafor voor u waarschijnlijk geen goede behandel-methode. U kunt dan kiezen om een ander middel te gebruiken, zoals Alopesan 400 of Regaine. U leest daar meer over in de vergelijkende analyse van HaarLab Nederland. Ook kunt u uiteraard besluiten om geen behandeling meer te nemen. U kunt haaruitval ook gewoon accepteren als een fact of life.

Hoe lang moet u Nihafor gebruiken?
Nihafor is een middel dat u blijvend moet gebruiken. Zodra de genetisch belaste haarwortels niet langer worden gevoed met Nihafor, zal de haaruitval opnieuw beginnen. Wel kunt u na het bereiken van het gewenste haarvolume de behandelfrequentie sterk terugbrengen. Het eens per week innemen van Nihafor volstaat dan.

De resultaten van Nihafor
Nihafor is uitvoerig onderzocht, zowel klinisch als in de dagelijkse praktijk. Bij klinische studies worden haartellingen verricht. Bij praktijkstudies wordt vooral het 'algemene oordeel' van gebruikers gevraagd. In het algemeen vallen praktijkstudies licht negatiever uit, omdat gebruikers resultaten niet altijd direct kunnen waarnemen. Toch zijn de resultaten van zowel de klinische als de praktijkonderzoeken naar de effecten van Nihafor uiterst positief. Hieronder vindt u de gemiddelden van de diverse onderzoeken.

Proefpersonen die Nihafor hebben getest op de werkzaamheid zijn enthousiast over het product. Gebruik van de capsules leidt bij alle voorkomende gevallen van erfelijke haaruitval tot goede resultaten. Ook haaruitval bij vrouwen blijkt goed te behandelen met Nihafor.

De mate waarin Nihafor uitkomst biedt kan gefaseerd worden weergegeven:

fase 1. Haaruitval vermindert (vertragende functie)
fase 2. Haaruitval stopt (preventieve functie)
fase 3. Nieuwe haren groeien (regeneratie functie)

Fase 1: Vertragende functie
Alle proefpersonen (100 procent) rapporteren een verminderde haaruitval, oftewel een positieve vertragende functie.

Fase 2: Preventieve functie
Tussen de 78 en 83 procent geeft aan dat de haaruitval tot stilstand wordt gebracht, oftewel een positieve preventieve functie.

Fase 3: Regeneratieve funcite
In 69 tot 74 procent van de gevallen is sprake van nieuwe haargroei, oftewel een positieve regeneratie functie. Dit percentage is ongekend hoog en onafhankelijk van de soort van haaruitval.

Bijwerkingen worden niet gerapporteerd. De verschillende onderzoeken hebben plaatsgevonden onder gebruikers die Nihafor 3 tot 18 maanden gebruikten. Naar verwachting vallen de resultaten op langere termijn nog positiever uit.

De gebruikers van Nihafor
Nihafor wordt in Nederland door duizenden mensen gebruikt als doeltreffend middel om haaruitval tegen te gaan en nieuwe haargroei te ontwikkelen. Dit aantal neemt elke maand toe. En cliŽnten blijven terugkeren bij HaarLab Nederland, het beste bewijs dat Nihafor en de behandelprogramma's van HaarLab Nederland tot goede resultaten leiden. Via HaarLab Nederland zijn diverse behandelmethoden beschikbaar, die de strijd met haaruitval effectief aangaan. U vindt daarover meer informatie op deze pagina.

De kosten van Nihafor
Het Basis Behandelpakket van HaarLab Nederland bestaat uit een dosis van 90 capsules. Deze dosering volstaat voor de periode van ongeveer drie maanden oftewel negentig dagen. De kosten van het behandelpakket bedragen Ä 125,- excl. verzendkostn, incl. btw). Voor het intensief behandelen van haaruitval zijn aparte behandelpakketten samengesteld. Deze werken gericht en zijn extra effectief. Meer hierover vindt u bij Behandelmethoden.

Bestellen van Nihafor
U kunt de behandelpakketten rechtstreeks bestellen bij HaarLab Nederland. U kunt uw bestelling via het bestelformulier aan de rechterzijde van deze pagina's naar het HaarLab Nederland versturen. U ontvangt uw bestelling binnen twee weken thuis en u betaalt aan de postbesteller van TPG Post. Het totaalbedrag wordt vermeerderd met rembours- en verzendkosten. Bestellingen vanuit het buitenland kunnen onder meer worden betaald met creditcard en soms (zoals vanuit BelgiŽ) via een gewone bankoverschrijving.

Advies online
U kunt het HaarLab Nederland per e-mail specifieke vragen stellen over uw situatie en de mogelijke behandeling daarvan. Deskundige medewerkers zullen uw vraag persoonlijk en discreet beantwoorden. U kunt uw informatie-aanvraag versturen via het Adviesformulier. Antwoord op de meest gestelde vragen vindt u hier.Home | Haaruitval | Nihafor | Onderzoek |
Behandelmethoden | Vraag en antwoord

Bestelformulier

Vult u s.v.p. onderstaande gegevens volledig in. Uw bestelling ontvangt u binnen een week thuis. (Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland)
Klantnummer (indien bekend)

Voornaam

Achternaam

Man Vrouw
Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Emailadres

Ik bestel:
Nihafor Ä 125
2x Alopesan 400 Ä 98
Nihafor + 2x Alopesan 400 Ä 205
Nihafor voor vrouwen Ä 125

Alle pakketten zijn afgestemd op een behandelperiode van drie maanden.

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief Ä 11,50 verzend- en rembourskosten. Stuur geen geld. U betaalt bij ontvangst van uw pakket aan de besteller van PostNL. Indien u afwezig bent kunt u het pakket afhalen en betalen bij het postkantoor. Dit geldt alleen voor zendingen in Nederland. Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland.

Opmerkingen


Privacy statement
Copyright 2001-2014