HaarLab Nederland
Haaruitval te lijf met Nihafor

Nihafor stopt haaruitval - stimuleert nieuwe haargroei - zonder dure operatiesHome

Haaruitval

Nihafor

Onderzoek

Behandelmethoden

Vraag en antwoord
PrivacyFavorieten

Over HaarLab

Contact


Middelen tegen haaruitval - een analyse

De tijd dat slimme handelaren middeltjes op de markt brachten die claimden '100% resultaat bij haaruitval en nieuwe haargroei' te kunnen bieden, ligt nog niet zo ver achter ons. Tot voor kort waren er gewoonweg geen niet-klinische methoden om haargroei te stimuleren of haaruitval tegen te gaan.

Sinds enkele jaren is daar verandering in gekomen. Thans is een aantal middelen op de markt, die daadwerkelijk effectief zijn. HaarLab Nederland heeft een studie gemaakt van de middelen, die effect hebben. De volgende middelen worden hier behandeld:

1. Regaine
2. Propecia
3. Alopesan 400
4. Nihafor

Mocht u geconfronteerd worden met andere middelen tegen haaruitval, vraagt u dan te allen tijde naar gedocumenteerd wetenschappelijk bewijs!


1. Regaine
Een revolutionaire ontdekking, zo werd het middel Rogaine genoemd, kort nadat bekend werd dat dit middel tegen een te hoge bloeddruk als gunstige bijwerking stimulering van haargroei bleek te hebben. Het product werd tot voor kort in Nederland onder de naam Regaine verkocht. Vele onderzoeken over de hele wereld toonden aan dat 25% tot 40% van de proefpersonen baat hebben bij dit middel van het farmacieconcern Upjohn uit de Verenigde Staten. De werkzame stof in Regaine is Minoxidil. Vooral bij beginnende kaalheid is het middel opmerkelijk effectief en ontstaat nieuwe haargroei. Een grotere succeskans heeft Regaine om haaruitval tegen te gaan. Bij voortdurend gebruik voorkomt Regaine in meer dan 60% van de gevallen haaruitval.

Voordelen
- Nieuwe haargroei bij beginnende kaalheid vanuit de kruin
- Voorkomt haaruitval in 60% van de gevallen

Nadelen
- Kostbaar door levenslang gebruik (stoppen betekent opnieuw haaruitval), circa Ä 65,- per maand
- Geen stimulering haargroei in 75% van de gevallen (met name frontaal en bovenop de schedel)

Mogelijke bijwerkingen
- Te lage bloeddruk
- Hartkloppingen
- Pijnlijke en langdurige schedelhuid-irritatie

Bestellen via HaarLab.nl
Regaine is niet meer verkrijgbaar via HaarLab. Het product wordt beschouwd als achterhaald, nu er nieuwe, betere producten beschikbaar zijn zoals Nihafor, Propecia en/of Alopesan 400 (zie hierna). Apothekers kunnen desgewenst wel een handgemaakte oplossing maken met Minoxidil.


2. Propecia
Sinds kort in is Nederland op recpet het middel Propecia verkrijgbaar, doch alleen na het consulteren van een arts. Dit product (met als werkzame stof Finasteride), dat in pil-vorm wordt toegediend, gaat vorming van de stof dihydrotestosteron (DHT) tegen, dat wordt beschouwd als de hormonale oorzaak van mannelijke haaruitval. De eerste resultaten zijn zonder meer goed te noemen. In 40% van de gevallen treedt nieuwe haargroei op. Ook voor dit middel geldt dat het vooral goed werkt bij haaruitval en kaalheid vanuit de kruin. De lange termijn effecten van Propecia zijn nog niet bekend. Minder geruststellend zijn neveneffecten zoals erectieproblemen, verlies van libido, borstgroei en zelfs impotentie. Voorzichtigheid is dan ook geboden. Veel gebruikers, die bijwerkingen ervaren, stappen over op de natuurlijke variant, Alopean 400, dat geen bijwerkingen kent.

Voordelen
- Snelle, nieuwe haargroei bij beginnende kaalheid vanuit de kruin

Nadelen
- Levenslang gebruik noodzakelijk
- Lange termijn effecten nog onbekend
- Alleen geschikt voor mannen
- Alleen op recept verkrijgbaar

Mogelijke bijwerkingen
- Erectieproblemen, borstgroei, impotentie, reductie van de zaadproductie

Bestellen via HaarLab.nl
In Nederland is Propecia niet vrij verkrijgbaar en derhalve niet bij HaarLab Nederland te bestellen. Het natuurlijke alaternatief, Alopean 400 van Vitamust, is wel via HaarLab Nederland verkrijgbaar.


3. Alopesan 400
Alopesan 400Alopesan 400 werd in mei 2003 geÔntroduceerd door Vitamust, op basis van uitvoerig wetenschappelijk onderzoek. Alopesan 400 is een natuurlijke variant op Propecia, maar kent geen bijwerkingen. Het bevat extracten van Serenoa Repens en Beta-sitosterol, die het DHT-hormoon remmen en diverse hulpstoffen om haaruitval tegen te gaan en nieuwe haren te laten groeien. Het stimuleert bovendien de souplesse van de schedelhuid, een vereiste voor goede haargroei. Uit internationaal gepubliceerd onderzoek blijkt dat alle gebruikers minder of geen haaruitval meer hebben na circa zes maanden. Bij 60% van de gebruikers treedt nieuwe haargroei op. HaarLab Nederland heeft na een eigen, uitgebreid wetenschappelijk en gebruikersonderzoek besloten dit product toe te voegen aan haar assortiment.

Voordelen
- Effectief om haaruitval te verminderen of te stoppen bij 100% van de gebruikers
- Nieuwe haargroei bij circa 60% van de gebruikers
- Stopt haarutival en stimuleert nieuwe haargroei, zonder bijwerkingen
- Helpt bij alle vormen van mannelijke haaruitval

Nadelen
- Levenslang gebruik

Mogelijke bijwerkingen
- Geen/onbekend

Bestellen via HaarLab.nl
Alopesan 400 is verkrijgbaar via HaarLab Nederland. Het is zowel afzonderlijk als in combinatie met Nihafor te bestellen. Alopesan 400 is alleen geschikt voor mannen. Klik hier voor meer informatie over de behandelmethoden. Aan de rechterzijde van de pagina's van deze website kunt u direct uw bestelling plaatsen.


4. Nihafor
NihaforNihafor wordt exclusief gedistribueerd door HaarLab Nederland. Nihafor gaat haaruitval tegen en stimuleert nieuwe haargroei, zowel vanuit de voorkant van het hoofd als vanuit de kruin. Nihafor wordt eenmaal daags ingenomen in capsulevorm en kent geen of nauwelijks bijwerkingen. Nihafor is samengesteld uit diverse ingredienten, waarvan sinds lange tijd bekend is dat zij heilzaam zijn voor de schedelhuid, de kwaliteit van het haar en bevorderlijk voor hernieuwde haargroei.

Een combinatie van reinigende (Viola tricolor, Urtica dioica, Arctium lappa) en voedende bestanddelen verstevigen het haar en laten het opnieuw en homogeen groeien (Fucus vesiculosus, Triticum aestivum, Bamboe silica). Hierbij ondersteunt zink de hormonale regulering van deze processen.

Voordelen
- Effectief bij van erfelijke haaruitval en kaalheid
- Zeer voordelig op korte termijn (circa Ä 45,- per maand) en lange termijn (circa Ä 6,50 per maand)
- Eenvoudig in te nemen na de maaltijd

Nadelen
- Levenslang gebruik, doch tegen lage kosten

Mogelijke bijwerkingen
- Geen/onbekend

Bestellen via HaarLab.nl
Nihafor is verkrijgbaar via HaarLab in de vorm van een behandelprogramma al dan niet in combinatie met andere middelen. Dit behandelprogramma is bedoeld voor zowel behandeling van haaruitval vanuit de kruin als vanuit de voorkant van het hoofd. Klik hier voor meer informatie over de behandelmethoden. Aan de rechterzijde van de pagina's van deze website kunt u direct uw bestelling plaatsen.Home | Haaruitval | Nihafor | Onderzoek |
Behandelmethoden | Vraag en antwoord

Bestelformulier

Vult u s.v.p. onderstaande gegevens volledig in. Uw bestelling ontvangt u binnen een week thuis. (Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland)
Klantnummer (indien bekend)

Voornaam

Achternaam

Man Vrouw
Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Emailadres

Ik bestel:
Nihafor Ä 125
2x Alopesan 400 Ä 98
Nihafor + 2x Alopesan 400 Ä 205
Nihafor voor vrouwen Ä 125

Alle pakketten zijn afgestemd op een behandelperiode van drie maanden.

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief Ä 11,50 verzend- en rembourskosten. Stuur geen geld. U betaalt bij ontvangst van uw pakket aan de besteller van PostNL. Indien u afwezig bent kunt u het pakket afhalen en betalen bij het postkantoor. Dit geldt alleen voor zendingen in Nederland. Klik hier voor bestellingen van buiten Nederland.

Opmerkingen


Privacy statement
Copyright 2001-2014